İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - İbrahim Özaydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

2021 - 2022 eğitim - öğretim yılı I. dönem II. ortak sınavlar 27 Aralık 14 Ocak tarihleri arasında okulumuzda yapılacaktır.

Öğrencilerimizin sınavlara gelirken mutlaka okul kimlik kartlarını yanlarında bulundurmaları ve sınav öncesinde sınav planlarını Mebre uygulamasından kontrol etmeleri gerekmektedir. Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar diliyoruz.

Kas

10. 11. ve 12. Sınıflar İçin 2021 Kasım Ayı Sorumluluk Sınavları 22 - 30 Kasım tarihleri arasında yapılacaktır. Sınavlara katılacak öğrencilerimizin sınav tarihinde COVİD-19 tedbirleri kapsamında gerekli önlemlerini alarak okula gelmeleri gerekmektedir.

Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Okulumuz Mesleki Açık Öğretim Lisesi 'nde Yüzyüze eğitim alacak öğrencilerin yeni kayıt-kayıt yenileme işlemlerini belirtilen tarihler arasında yapmaları gerekmektedir.

Ağu

10. 11. ve 12. Sınıflar İçin 2021 Eylül Dönemi Sorumluluk Sınavları 04 Eylül – 12 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacak olup sınav takvimi aşağıda verilmiştir. Sınava girecek öğrencilerin sınav tarihinde COVİD-19 tedbirleri kapsamında gerekli önlemlerini alarak okula gelmeleri önem arz etmektedir.

Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileriz.

12. Sınıf sorumluluk sınav takvimi aşağıdaki gibidir.

Sınav takvimine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Meslek dersleri için sınav programına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Resmi açıklama:

Öğrencilerimizin işletmelerde beceri eğitimi çalışmaları 11 Haziran Cuma gününe kadar devam edecektir.