IOMTAL, NEWTON UÇUŞ AKADEMİSİ AÇILIŞINDA!

Bugün İstanbul Havalimanı’nda gerçekleşen özel bir açılışa katıldık: Dünyada yalnızca 4 şehirde bulunan Newton Uçuş Akademisi, ilçemizde gerçekleşen açılış töreniyle hizmete sunuldu. İstanbul Havalimanı Mülki Amiri Sayın İlker HAKTANKAÇMAZ, Amerika Birleşik Devletleri Başkonsolosu Sayın Julie A. EADEH, Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasip TURHAN, Boeing Türkiye Genel Müdürü ve Ülke Temsilcisi Sayın Ayşem SARGIN ve Bilim Kahramanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sayın Sıddıka Semahat DEMİR’in katıldığı törende STEM eğitimi kapsamında öğrencilere tanınacak simülasyon fırsatları ve sanal uçuş deneyimlemeleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Okul müdürümüz Saadet BEKTAŞ, öğrencilerimiz için yürütmeyi planladığımız yeni STEM etkinliklerini, proje tasarımcı ve uygulayıcılarıyla paylaştı. Okulumuz STEM sorumlu Müdür Yardımcısı Seda KILIÇASLAN ve Psikolojik Danışman Mehmet ALŞAN, Newton Uçuş Akademisi etkinlik ve iş planlarıyla ilgili görüşmeler yaptılar.

07-01-202407-01-2024

Yayın: 07.01.2024 - Güncelleme: 07.01.2024 22:27 - Görüntülenme: 46