İbrahim Özaydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Hastane Mah. Ayanoğlu Sok. No15 Hadımköy / Arnavutköy / İSTANBUL
Vizyon
İnsanlığını ortak değerlerine sahip ve bu değerleri özümseyip korumayı hedefleyen, toplumsal uyum becerileri gelişmiş, alanında etkin, problem çözme kapasitesi güçlü farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen, kişiliğiyle çevresine örnek oluşturan fertler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu; aklı hür vicdanı hür, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası sahiplenip koruyabilen, korkmayan yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip, sektörün bizden beklediği kalifiye elemanları yetiştirmek, öğrencilerimizi yüksek öğrenime en iyi şekilde hazırlayarak arzu ettikleri geleceği inşa etmekte yardımcı olmaktır.
Başarılar
Okulumuz öğrencileri sportif başarıları ile gururumuz olmaktadırlar. Masa tenisinde Arnavutköy’de kız takımı ilçe 2.si erkek takımı ise ilçe 1.si oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği okul spor salonları müsabakalarında ise kız voleybol takımı il 4.sü, futsal erkek takımı ise il 3.sü oldu.
Ders Başlama 09:00 Ders Bitiş 17:20
Ulaşım
Yenibosnadan 418 Halk otobüsleri , Avcılardan HT18 İETT otobüsleri, Bayrampaşadan 336H halk otobüsleri ile okulumuza ulaşabilirsiniz.
İl Merkezine 55 km, İlçe Merkezine Uzaklık 15 km.